Despre noi

AGSM Oradea este o asociaţie geografică care sprijină tinerii geografi şi nu numai în descoperirea potenţialului lor ca tineri interesaţi de ştiinţele geografiei şi ale mediului înconjurător. Asociaţia oferă oportunităţi de dezvoltare personală prin activităţi de cunoaştere şi explorare a spaţiului geografic, expunerea membrilor săi la diferite culturi şi medii şi oferă şansa de aţi face noi prieteni dar şi pentru a stabili o reţea între tinerii studenţi şi elevi.

AGSM Oradea organizează numeroase activităţi legate de geografie pe tot parcursul anului cum ar fi simpozioane, excursii şi drumeţii cu caracter recreativ-educativ, evenimente de socializare si relaţionare cu alte organizaţii, schimburi de experienţă şi voluntariat, toate oferind oportunitatea de învăţare, complementare şi alternativă la educaţia tradiţională.

Activităţile AGSM Oradea variază în conţinut ştiinţific şi de agrement şi sunt fondate în spiritul respectării principiilor egalităţii, diversităţii şi non-discriminării.

În plus, AGSM Oradea contribuie în mod activ în direcţia consolidării geografiei în societate promovând disciplina prin intermediul reţelei sale de organizare şi parteneriate strategice.

Cine suntem ?

AGSM Oradea este o organizaţie non-guvernamentală, de drept privat, apolitică, independentă, de interes general, fără scop patrimonial.

Ce facem ?

Organizăm congrese, seminarii, simpozioane, schimburi culturale, şcoli de vară, evenimente de formare, excursii şi drumeţii, lansări de carte, voluntariat şi multe altele.

De ce facem ?

  • Dorim să punem în evidenţă tinerii valoroşi ai societăţii noastre .
  • Credem într-o societate incluzivă şi egală în care toţi tinerii au ocazia de a se dezvolta la potenţialul lor maxim,  în care înţelegerea profundă şi reciprocă este o realitate şi în care solidaritatea este o valoare comună.
  • Considerăm că pentru fiecare dintre noi este o cale de comunicare, iar cele mai bune recomandări sunt cele care vin de la cunoscuţii noştri.

 

 

Mail-ul oficial : agsmoradea@yahoo.com